Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Princess and Dragon

Princess and Dragon, Corona Series, COVID, back to the roots, illustration, felttip, felttippen, drips, drawing, art director, Enkeling, 2020

Corona Series 07

This one is based on a fairy tale I often tell my daughter. She chose this “scene” of the story.

Made while staying at home with a cough. I made use of the materials I had laying around the house, mostly felttippens used by my daughter.

I made an underlaying drawing which I then sprayed on with a plant sprayer (also laying around the house)

3087 drawings | Mon 20 Apr 2020 07:33


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.