Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Michail Gorbatsjov

Michail Gorbatsjov, portrait, De Standaard, What is at stake now, tension, politics, doom and gloom, it’s just a shot away, Enkeling, 2019

Portrait of Michail Gorbatsjov for Flemish newspaper De Standaard.
Gorbatsjov has written a new book: What is at stake now: My appeal for peace and freedom.

3047 commissions,drawings,portraits | Sat 21 Sep 2019 00:33


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.