Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Too Old For This Shirt

too old for this shirt, Redbubble, t-shirt, shirt, fashion, t-shirt dress, typography, hand lettering, handdrawn, Enkeling, 2019

…but you’re never too young to buy this shirt! Selling some shirts recently at Redbubble made me remember I have a spot there so I created something new for it. Go here for this design and more.

3038 typography | Tue 10 Sep 2019 00:33


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.