Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens, Beau en de Veteranen, portrait, NRC Handelsblad, illustration, portret, saint, Leonardo da Vinci, Halo, handdrawn, Enkeling, 2019

Portrait of television presenter @beauvaned for NRC Handelsblad. His latest program Beau en de Veteranen is taking Dutch war veterans with PTSD into the Norwegian wild.

3029 commissions,drawings,portraits | Wed 29 May 2019 12:38


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.