Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Don’t You Wish

Don't You Wish You Had (What You Had When You Had It), Ruth Copeland, Funkadelic, Funk, typography, lettering, calligraphy, Enkeling, 2018

Typography inspired by the title of the 1970 track Don’t You Wish You Had (What You Had When You Had It) by Ruth Copeland.

2919 cover versions,typography | Tue 9 Oct 2018 16:44


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.