Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Generation Z

Generation Z, Gen Z, GenZers, Pete Cape, research world, magazine, editorial, Enkeling, 2018
Generation Z, Gen Z, GenZers, Pete Cape, research world, magazine, editorial, Enkeling, 2018

Illustrations for the article “Ten things you need to know about Gen Z” for Research World magazine

2892 commissions,drawings | Mon 28 May 2018 14:30


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.