Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Puzzles Not Problems

Puzzles, problems, typography, lettering, hand lettering, quote, Quincy Jones, stationary, Enkeling, 2018

Inspired by something Quincy Jones said in an interview. Coloring and style inspired by feedback from Wim Wepster

Puzzles, problems, typography, lettering, hand lettering, quote, Quincy Jones, stationary, Enkeling, 2018
(detail)

2870 typography | Tue 20 Feb 2018 14:09


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.