Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Schaamte wordt koud opgediend

shame, guilt, schaamte, schuld, Julian Baggini, typographic, illustration, typografische, illustratie, David Hand, nrc.next, Enkeling, 2015

Click on the image for a closer look

typographic illustration for the article Schaamte wordt koud opgediend by Julian Baggini, for Dutch newspaper nrc.next

2514 commissions,drawings,typography | Fri 4 Sep 2015 13:36


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.