Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen,Jonathan Franzen, Connie Palmen, Thomas Verbogt, Guus Kijker, Kristien Hemmerechts, illustratie, NRC Handelsblad, Enkeling, 2015

cover illustration for the books supplement of Dutch newspaper NRC Handelsblad.

2519 commissions,drawings,typography | Fri 4 Sep 2015 13:47


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.