Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Dries van Agt

Dries van Agt, CDA, prime minister, Palestina, cannabis, Hans Wiegel, katholiek, Heilig Land, Nijmegen, portret, portrait, 2014

Portrait of retired Dutch prime minister and now champion of the Palestinian cause and cannabis legalist Dries van Agt for Dutch newspaper nrc.next.

2255 commissions,drawings,portraits,typography | Mon 19 Jan 2015 08:45


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.