Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Tijs van den Brink

Tijs van den Brink, EO, tv, radio, Andries Knevel, Adieu god, wielrennen, portret, portrait, 2014

Portrait of tv and radio host Tijs van den Brink for Dutch newspaper nrc.next. He used to form a duo with Andries Knevel that broke up last year. Knevel is portrayed in the background.

2226 commissions,drawings,portraits | Mon 5 Jan 2015 14:39


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.