Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Joost de Vries

Joost de Vries, schrijver, Vechtmemoires, De Republiek, Groene Amsterdammer, portret, portrait, ikterview, nrc.next, tabloid, Enkeling, 2014

Portrait of writer Joost de Vries for Dutch newspaper nrc.next.

The text is used as a motto in de Vries’ novel De republiek and is borrowed from David Mazzuchelli’s graphic novel Asterios Polyp.

2199 commissions,drawings,portraits,typography | Mon 24 Nov 2014 11:02


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.