Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Alex Brenninkmeijer

Alex Brenninkmeijer, portret, portrait, Nationale Ombudsman, Europese Rekenkamer, nrc.next, Enkeling, 2014

Portrait of former ombudsman and member of the Court of Auditors Alex Brenninkmeijer for Dutch newspaper nrc.next

2186 commissions,drawings,portraits | Mon 3 Nov 2014 08:00


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.