Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Maxim Hartman

Maxim Hartman, portrait, portret, drawing, televisiepresentator, programmamaker, omroep maxim, Rembo en Rembo, nrc.next, tabloid, Enkeling, 2014

Portrait of television host and former Rembo Maxim Hartman for Dutch newspaper nrc.next

2098 commissions,drawings,portraits | Wed 30 Jul 2014 17:48


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.