Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Ivo Niehe

Ivo Niehe, portrait, portret, televisiepresentator, televisieproducent, programmamaker,  tv show, zanger, Yves Montand, polyglot, nrc.next, tabloid, Enkeling, 2014

Portrait of television host, television producer and sometimes singer Ivo Niehe for Dutch newspaper nrc.next

2095 commissions,drawings,portraits | Mon 21 Jul 2014 16:39


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.