Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Three Portraits

Herbert van Hoogdalem, portrait, portret, columnist, Sprout, magazine, Enkeling, 2014

Suze Maclaine Pont, portrait, portret, columnist, Sprout, magazine, Enkeling, 2014

Victor van Tol, Snappcar, portrait, portret, columnist, Sprout, magazine, Enkeling, 2014

Click on the images for a closer look

Series of portraits for writers in Sprout magazine: Herbert van Hoogdalem, Suze Maclaine Pont and Victor van Tol

2065 commissions,drawings,portraits | Thu 26 Jun 2014 11:35


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.