Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Phil Libin

Phil, Libin, Evernote, CEO, software, notetaking, archiving, Sprout, Autobahn, Enkeling, 2014
Phil, Libin, Evernote, CEO, Corestreet, Vignette Corporation, Sprout, Autobahn, Enkeling, 2014

Cover portrait of Evernote CEO Phil Libin for Sprout magazine

1999 commissions,drawings,portraits | Mon 24 Mar 2014 13:08


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.