Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

[aniYo kore] Cassette Cover

aniyo, kore, funkyourheadup, Enkeling, 2014

aniyo, kore, tape, live, ELDORadio, Enkeling, 2014

Cover for the cassette ‘live @ ElDORadio’s FunkYourHeadUp by the awesome [aniYo kore].

aniyo, kore, funkyourheadup, Enkeling, 2014

I used parts of the typography I made to create two avatars representing the members of [aniYo kore].

1953 commissions,drawings,typography | Tue 7 Jan 2014 15:46


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.