Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

GVB Next Kansenbord

GVB, Kansenbord, game of goose, transport, tram, metro, bus, Amsterdam, Frank Hijlkema, spel, ganzenbord, Enkeling, 2013

Click the image above for a bigger picture!

GVB, Kansenbord, game of goose, transport, tram, metro, bus, Amsterdam, Frank Hijlkema, spel, ganzenbord, Enkeling, 2013

Variation on the game of goose for the IN het vervolg magazine by GVB, the Amsterdam transport company

1822 commissions,drawings,typography | Mon 3 Jun 2013 18:48


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.