Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Tim Dog

Tim Dog, I Get Wrecked, KRS-One, lettering, typography, illustration, lyrics cover version, Enkeling, 2010

Tim Dog R.I.P.

I published this drawing on 27 october 2010 originally.

Based on some words of wisdom spoken by Tim Dog on the track I Get Wrecked, featuring KRS-One.

1173 drawings,portraits,typography | Fri 15 Feb 2013 22:20


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.