Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Stad & Esch Typography

Stad, Esch, Stad & Esch, lettering, typografie, scholengemeenschap, Meppel, basisschool, Happykamping, Enkeling, 2013

Stad, Esch, Stad & Esch, lettering, typografie, scholengemeenschap, Meppel, basisschool, Happykamping, Maurice Mikkers, Enkeling, 2013

Stad, Esch, Stad & Esch, lettering, typografie, scholengemeenschap, Meppel, basisschool, Happykamping, Maurice Mikkers, Enkeling, 2013
Typography for RSG Stad en Esch, a Dutch comprehensive school.
Client: Happykamping
Original photography: Maurice Mikkers

1731 commissions | Thu 31 Jan 2013 18:47


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.