Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Stikkie Ikkie

Stikkie Ikkie, clothing, logo, lettering, kids, Janna Kool, Enkeling, 2012
Stikkie Ikkie, clothing, logo, label, klitteband, Janna Kool, Enkeling, 2012

Logo I did for Stikkie Ikkie, Janna Kool’s new kid’s clothing venture

1693 commissions,typography | Mon 19 Nov 2012 12:36


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.