Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Meisjes

meisjes, girls, hidden, swirls, art, playful, Enkeling, 2012

“Meisjes” is Dutch for girls.
Basic drawing done while on the phone with Dittie Bakker.
Also a good occasion to draw your attention to Raymond van ’t Groenewoud’s excellent ode to girls called, you guessed it: Meisjes

1686 drawings | Fri 9 Nov 2012 17:20


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.