Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

In Search of… paper and flyer

Bas Jan Ader, flyer, graphic design, erikenik, Erik olde Hanhof, In search of, art, exhibition, Finsterwolde, Galerie Waalkens, Winschoten, Groningen, Enkeling, 2012

Bas Jan Ader, newspaper, paper, graphic design, erikenik, Erik olde Hanhof, In search of, art, Academie Minerva, Winschoten, Groningen, Enkeling, 2012

Paper & flyer made for In Search of… , a project about the roots of Dutch artist Bas Jan Ader (1942-1975).

Photo of flyer taken in Finsterwolde, at Galerie Waalkens.
Made in collaboration with Erik olde Hanhof (Erikenik).

1680 commissions | Mon 29 Oct 2012 11:10


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.