Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Don’t Put Your Trust In Slogans

slogans, sloganeering, typography, lettering, t-shirt, logos, typography, for sale, hoodies, clothing, Enkeling, 2012

slogans, propaganda, typography, lettering, t-shirt, logos, typography, for sale, hoodies, clothing, Enkeling, 2012

Fight populistst, croud shouters, and other sloganeers with their own weapons by buying a shirt or hoody of this print here.

1646 typography | Wed 19 Sep 2012 15:10


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.