Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

poster In Search of…

Bas Jan Ader, poster, graphic design, erikenik, Erik olde Hanhof, In search of, art, exhibition, Nieuw-Beerta, Winschoten, Groningen, Enkeling, 2012

Bas Jan Ader, poster, photo, erikenik, Erik olde Hanhof, In search of, art, billboard, Nieuw-Beerta, Winschoten, Groningen, Enkeling, 2012

Poster for In Search of… , a project about the roots of Dutch artist Bas Jan Ader (1942-1975).
Made in collaboration with Erik olde Hanhof (Erikenik).
Photo of poster by Lennard Dost.

1641 commissions | Mon 17 Sep 2012 14:44


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.