Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Enkeling shirts for sale

Recently I started selling t-shirts and hoodies based on my work. I’ll be adding more designs over the coming weeks, so if you’re interested, keep checking THIS space.

t-shirt, logos, typography, for sale, hoodies, clothing, Enkeling, 2012
t-shirt, logos, typography, for sale, hoodies, clothing, Enkeling, 2012
t-shirt, logos, typography, for sale, hoodies, clothing, Enkeling, 2012

1623 drawings,miscellaneous,typography | Tue 24 Jul 2012 15:09


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.