Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

New Typography

New Typography, Artpower, book, Hong Kong, publication, boek, Enkeling, 2012
New Typography, Artpower, book, Hong Kong, publication, boek, Enkeling, 2012
New Typography, Artpower, book, Hong Kong, publication, boek, Enkeling, 2012

Some of my typographic work got published in the book New Typography by Hong Kong based publisher Artpower. Great book, I dare say.

1607 miscellaneous | Mon 2 Jul 2012 14:04


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.