Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Vernon God Little

Vernon God Little, dbc pierre, typography, quote, novel, tribute, Enkeling, 2012

Finished reading Vernon God Little by DBC Pierre last week. I made this typography based on some words spoken in this book by Lasalle, a convict about to be executed, to the hero of the book, Vernon Little. Really enjoyed the book, funny and true, highly recommended.

1590 cover versions,typography | Mon 21 May 2012 12:37


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.