Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

AMG Portraits

heinz, schimmelbusch, amg, portrait, Enkeling, 2012
eric e jackson, amg, portrait, Enkeling, 2012
william levy, amg, portrait, Enkeling, 2012
reinhard, walter, amg, portrait, Enkeling, 2012
gareth, penny, amg, portrait, Enkeling, 2012

A series of portraits I did of the management board of the AMG Metallurgical Group, for their annual report of 2011.

1585 commissions,drawings,portraits | Wed 16 May 2012 17:16


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.