Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Throwaway Files 2.0 vol. 4

blockhead, free, album, throwaway files, hip-hop, beats, instrumental, new wyork, cover, typography, Enkeling, 2012

Cover for Blockhead’s free album Throwaway Files 2.0 vol. 4.
Some great free music which you can find out more about on his blog Phat Friend.

1568 commissions,cover versions,typography | Wed 4 Apr 2012 21:36


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.