Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Charles Bradley – No Time For Dreaming

Charles Bradley, No Time For Dreaming, KindaMuzik, illustration, alternative cover, portrait, Enkeling, 2011

An alternative cover for Charles Bradley’s No Time For Dreaming album I made for KindaMuzik. To see it in its original context click here.

More of my covers and other work for KindaMuzik here.

1488 commissions,cover versions,drawings,portraits,typography | Fri 16 Dec 2011 17:18


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.