Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Flauwekulexcuus

Commissie Gelijke Behandeling, flauwekulexcuus, campagne, sexisme, discriminatie, tekeningen, illustratie, Enkeling, 2011
Commissie Gelijke Behandeling, flauwekulexcuus, campagne, sexisme, discriminatie, tekeningen, illustratie, Colombo, Enkeling, 2011
Commissie Gelijke Behandeling, flauwekulexcuus, campagne, sexisme, discriminatie, tekeningen, illustratie, Enkeling, 2011

For a campaign for Commissie Gelijke Behandeling, on flauwekulexcuus.nl

1484 commissions,drawings | Thu 15 Dec 2011 14:30


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.