Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Typography Sketches

Typography Sketches, Thames, Hudson, Steven, Keller, Lita, Talarico, typografie, book, boek, Enkeling, 2011

Some of my work got published in Typograhy Sketches by Steven Heller and Lita Talarico.
I have to say, it’s a great lump of a book. It can be purchased at a quality bookstore near you or through the Thames & Hudson site [temporarily out of stock].

1470 miscellaneous | Tue 6 Dec 2011 16:28


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.