Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

More Drawing at PICNIC

PICNIC, Amsterdam, cityscapes, Amanda Mooney, Enkeling, 2011
PICNIC, Amsterdam, drawings, cityscapes, Enkeling, 2011
PICNIC, Amsterdam, Heath Bunting, identities, naughty boy, Enkeling, 2011

On day 3 at the PICNIC festival here in Amsterdam I drew speaker Mr. Heath Bunting and some weird cityscapes in the ‘PICNIC passport’. More drawings in the post below.

1423 drawings | Sat 17 Sep 2011 14:46


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.