Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Drawing at PICNIC

PICNIC, Amsterdam, drawings, sketches, talks, Enkeling, 2011
PICNIC, Amsterdam, drawings, sketches, glasses, Enkeling, 2011
PICNIC, Amsterdam, drawings, sketches, attendees, Enkeling, 2011
PICNIC, Amsterdam, drawings, sketches, laptops, Enkeling, 2011
PICNIC, Amsterdam, drawings, sketches, Iphones, Enkeling, 2011

I was at the PICNIC festival here in Amsterdam. While listening to the talks I drew some attendees in the ‘PICNIC passport’, beautifully printed by Zwaan printmedia by the way.

1416 drawings | Thu 15 Sep 2011 17:34


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.