Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Westerdone

westerdoksplein, gedichten, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011

westerdoksplein, gedichten, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011

Today I finally finished repainting the missing parts of the poems on Westerdoksplein. The weather was great, all went smooth, nobody complained, the end.

1377 commissions,typography | Tue 2 Aug 2011 17:31


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.