Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

BRUG PLE

westerdoksplein, politie, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011
westerdoksplein, gedichten, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011

More adventures in Amsterdam. After an angry neighbour complained about it, the municipal cleaning department wiped out most of the poems on Westerdoksplein. Since it was an appointment by the city council I got commissioned to repaint the missing parts. This time the angry neighbour called the police [who weren’t informed about this project] so I had to stop painting mid-sentence. Watch this space!

1369 commissions,typography | Wed 27 Jul 2011 15:13


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.