Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Spraypainting Poems on a Square

westerdoksplein, gedichten, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011

westerdoksplein, gedichten, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011

westerdoksplein, gedichten, Tsead Bruinja, Paul Rood, typografie, spuitbus, voetleespad, Enkeling, 2011

Parool, Voetleespad, scan, Corrie Verkerk, Dingema Mol

Click on the photo to read the article. Published in Het Parool, june the 16th. By Corrie Verkerk, photo by Dingema Mol.

I spent the best part of today wearing sweat filled rubber handshoes spraypainting poems on the Westerdoksplein in Amsterdam. I’m quite pleased with the endresult but I got burnt by the sun like an idiot.
The gentlemen delivering the poems are Paul Rood and Tsead Bruinja. Pictures by Tsead & Margje Muusse.
More on this project [and more pictures] on Tsead’s Facebook here.

1348 commissions,typography | Fri 15 Jul 2011 23:00


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.