Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Silver at the European Design Awards

european, design, awards, silver, calendar, zwaan, rockalender, prize, joechei, Enkeling, 2011
european, design, awards, silver, calendar, zwaan, rockalender, prize, joechei, Enkeling, 2011

I won a silver award for my Zwaan Rockalender at the European Design Awards 2011, so yay!
[Enkeling not pictured]

1331 miscellaneous | Fri 27 May 2011 14:33


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.