Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Studio Buffalogo

studio, buffalo, armijn, woudman, beeldmerk, logo, cowboy, buffel, Enkeling, 2011

Logo for Studio Buffalo

update: Studio Buffalo had some wooden [!] business cards made with this logo burned on them:

studio, buffalo, armijn, woudman, business card, branded, wood, Enkeling, 2011

1318 commissions,drawings | Mon 9 May 2011 12:47


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.