Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Dust To Dust

Groningen gegoogled, beeldcolumn, alien, Merit Buitenhuis, Dust, 2008

Beeldcolumn from 2008 for Dust, a magazine from and about Groningen that sadly ceased to exist. The concept was me surfing the net looking for quotes concerning Groningen and adding my interpretation of those.

1304 commissions,drawings | Tue 26 Apr 2011 11:22


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.