Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

P&O-café

Moe van het nietsdoen, bore-out, illustratie, illustration, Switch Magazine, Enkeling, 2011

Illustration for Metaaljournaal.

“Ze worden P&O-cafés genoemd, de bijeenkomsten van een aantal kleinere technische bedrijven waar toekomstgericht P&O-beleid centraal staat.”

1225 cartoons,commissions,drawings | Tue 25 Jan 2011 12:26


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.