Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Flying Lotus – Cosmogramma

Flying Lotus, Cosmogramma, Warp, beats, Alice Coltrane, typography, alternative cover, Enkeling, 2010

An alternative cover for the album Cosmogramma by Flying Lotus I made for kindamusik.net. To see it in its original context click here.

1213 commissions,cover versions,drawings,typography | Thu 16 Dec 2010 15:20


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.