Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Kalenderwedstrijd 2010

Kalenderwedstrijd, 2010, Zwaan Kalender, winnaar, wandkalender, Ulft, Enkeling, 2010

Yesterday Marco and Maxim from Zwaan printmedia and me went to the Kalenderwedstrijd in the lovely Drufabriek in Ulft. There we picked up the prize for the best wall calendar of 2010 for our Rockalender. So Yay!

1033 commissions | Wed 10 Mar 2010 11:35


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.