Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Synths Melodies Rhythms

Bass Tandem, Synths Melodies Rhythms, alternative cover, typografie, typografia, dubstep, album, Enkeling, 2010

Alternative cover I did for the album Synths Melodies Rhythms by Bass Tandem. Great freethinking dubstep, which you can download for free. Check!

1004 cover versions,typography | Tue 2 Feb 2010 18:15


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.