Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Love Will Tear Us Apart

Love Will Tear Us Apart, sticker, sealed, Zwaan kalender 2010, Enkeling, 2009

Love Will Tear Us Apart, sticker, sealed, ripped, fingers, Zwaan kalender 2010, Enkeling, 2009

Sticker that seals the wrapping paper in which the Zwaan calendar 2010 is presented.

950 commissions,drawings | Tue 15 Dec 2009 15:41


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.