Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Zwaan kalender box

Zwaan kalender, Rockalender 2010, doos, rock ’n roll, quiff, typography, painting, Enkeling, 2009

I made the 2010 calendar for Zwaan Printmedia. It’s billed as “Holland’s longest calendar”.
To the right is the box that holds the Rockalender2010. To the left is the original painting I made for it. I used the box for the 2009 calendar, designed by Suzanne Hertogs.
More to come.

941 commissions,typography | Thu 10 Dec 2009 13:11


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.