Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

My Ties

tie, painting, UNIT 070, Enkeling, 2009

tie, painting, UNIT 070, Enkeling, 2009

tie, painting, UNIT 070, Enkeling, 2009

Last friday I spent at the Business Event 2009 in the Caballero Fabriek in The Hague. New company UNIT 070’s Petra van der Kwartel and Armijn Woudman asked me to customize ties for the occasion.
It also marked the first time I wore a tie since that thin fake leather thingie with the rubber band I had for a very short time when I was ten.

880 commissions,drawings,typography | Mon 5 Oct 2009 12:41


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.