Enkeling is het alias van Symen Veenstra. Hij is illustrator en werkt vanuit Haarlem. Zijn werk vond o.a. zijn weg naar kranten, tijdschriften, websites, jaarverslagen en folders. Hij maakte illustraties voor o.a. Actimel, Adobe, Blaadje, BNO, Bright, Cast Iron, COC, Custo Barcelona, Defiant.tv, Geldgids, Havana, ING, Vara’s Kassa, Kop of Munt, La Vie en Rose, Maandag, NRC Handelsbald, nrc.next, Noordkaap, OOM, het Parool, Seat, Shell, Sprout, T-mobile, TNT, en YouTube. Daarnaast maakt hij vrij werk. Een gedeelte van zijn typografisch werk heeft hij inmiddels geëxposeerd.
Enkeling is the AKA of Symen Veenstra. He is an illustrator who works in Haarlem. His work appears in papers, magazines, websites, annual reports and folders. He made illustrations for a diverse range of clients.

Dead End Hero Exhibition

dead end hero, exhibition, Deventer, Kunstenlab, Enkeling, 2009

I’m taking part in an exhibition called Dead End Hero in the Kunstenlab in Deventer, together with Hans van der Ham, Harma Heikens, Pawel Jankowski, Paul Klemann, Jan van Nuenen, Boudewijn van der Poel, Ewoud van Rijn, Hidde van Schie en Wytse Sterk.

858 miscellaneous | Thu 10 Sep 2009 11:47


all content on this site © Symen Veenstra 2005-2018.